deniz levreği ızgarada nasıl yapılır


deniz levreği ızgarada nasıl yapılır ve malzemesi
  1. üçtane deniz levreği
  2. ayçiçek yağı
  3. Tuz

yapılışı
  1. balıkların pullarını kazıyın, iç organlarını çıkarın
  2. bir güzel yıkayın ve yan yüzeylerini çizin
  3. yeterli miktarda ayçiçek yağı ile tuz'u karıştırın
  4. karışımı balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün
  5. balıkları bütün olarak, kızgın mangal üzerinde
  6. yakmadan, kurutmadan alt üst ederek pişirin
  7. ve bol salata eşliğinde servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır