kuru börülce yemeği


kuru börülce yemeği tarifi ve malzemesi
  1. iki bardak börülce
  2. altı kaşık zeytinyağı
  3. bir soğan
  4. bir kaşık salça
  5. altı bardak su
  6. tuz

yapılışı
  1. börülceyi bir gece boyu akşamdan ıslatın
  2. ve sabah süzün, soğanı yemeklik doğrayın
  3. yağ içinde soğanı kavurun
  4. ardından salçayı katın kavurun
  5. üzerine börülceyi, 6 bardak sıcak suyu ilave edin,
  6. karıştırın ve kapağı kapatın
  7. ağır ateşte börülceler yumuşayıncaya kadar pişirin
  8. yemeğin tuzunu karar hale getirin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır