kuzu yüreği ızgarada nasıl yapılır

 
Kuzu yüreği ızgarada nasıl yapılır? yürek ızgara tarifi malzemesi
  1. yarım kilo kuzu yüreği
  2. soğan
  3. domates
  4. maydanoz

yapılışı
  1. dilimlenmiş yüreği kağıt havlu ile kurulayın
  2. soğanı piyaz, domatesi yarım ay, maydanozu ince doğrayın
  3. soğan dilimlerini maydanozla karıştırın
  4. kızgın ızgara üzerine yürekleri koyun
  5. dilimlerin üst yüzeyi sulandığında çevirin ve tuz ekin
  6. aynı işlemi diğer yüzeyine de uygulayın ve ızgaradan alın
  7. soğan, domates dilimleri ile servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır