tereyağlı pastırmalı yumurta

 
tereyağlı pastırmalı yumurta tarifi malzemesi
  1. iki yumurta
  2. yarım kaşık tereyağ
  3. 100 gram pastırma
  4. iki kaşık su
  5. tuz

yapılışı
  1. pastırmayı doğrayın
  2. yağı eritin, ardından pastırmaları yayın
  3. üzerine 2 kaşık su dökün, pastırmaları pişirin
  4. su miktarı yarıya indiğinde, yumurtayı kırın kapağı kapayın,
  5. ağır ateşte yumurtanın beyazı piştiğinde ocaktan alın
  6. üzerine tuz serpin servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır