1 kilo kuzu pirzola ızgara tarifi, garnitürlü

 
1 kilo kuzu pirzola ızgara garnili tarifi ve malzemesi
  1. bir kilo kuzu pirzola
  2. ayçiçek yağı
  3. arpacık soğan, patates, havuç
  4. domates, sivri biber
  5. kekik, tuz

yapılışı
  1. pirzolanın yanında garnitür olarak
  2. arpacık soğan, patates, havuç'u haşlayın
  3. dövülmüş pirzola kalemlerini hafif tuzlayın
  4. ayçiçek yağı ile yağlayın, kızgın ızgara üzerinde
  5. alt üst ederek pişirin.
  6. üzerine kekik serpin, hazırladığınız
  7. garnitür eşliğinde servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır