et sote tarifi sebzeli


et sote tarifi sebzeli ve malzemesi 
  1. bir kilo kuşbaşı dana eti
  2. iki domates
  3. iki sivri biber
  4. bir soğan
  5. beş kaşık zeytinyağ
  6. karabiber, kimyon, kekik
  7. tuz

yapılışı
  1. soğanı yemeklik, biberi halka, domatesi küp doğrayın
  2. 2 kaşık yağ içinde etleri bıraktığı su uçuncaya kadar kavurun
  3. 3 kaşık yağ katın, soğanı kavurun, üzerine biberleri katın kavurun
  4. ardından domatesi katın kavurun
  5. üzerine 3 bardak sıcak su, karabiber ve kimyonu katın karıştırın
  6. kapağı kapatın, ağır ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin
  7. tuzunu ayarlayın ve kekik ilavesiyle servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır