çiğden tavuk but yemeği tarifi

 
tencerede çiğden tavuk but yemeği tarifi ve malzemesi
  1. dört tane tavuk budu
  2. altı küçük soğan
  3. iki orta boy domates
  4. iki orta boy patates
  5. iki orta boy havuç
  6. iki sivri biber
  7. iki diş sarımsak
  8. yarım çay bardağı zeytinyağ
  9. karabiber
  10. kimyon
  11. kekik
  12. maydanoz
  13. tuz

yapılışı
  1. sıra ile tencere içine zeytinyağını,
  2. tavuk butlarını, patatesleri, soğanları, sarımsak, havuç ve
  3. biberleri koyun. üzerine kekik, karabiber, kimyon, tuz'u serpin.
  4. ardından iki bardak kaynar suyu ilave edin,
  5. tencere kapağını kapatın
  6. orta ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin,
  7. en son maydanozları serpin
  8. küçük soğanınız yoksa iki orta boy soğanın her birini dörde bölüp kullanın

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır