keşli kesme makarna nasıl yapılır ve malzemesi

 
keşli kesme makarna nasıl yapılır ve malzemesi
  1. iki bardak kesme makarna
  2. iki kaşık rendelenmiş keş peyniri
  3. bir kaşık tereyağ
  4. beş bardak su
  5. tuz

yapılışı
  1. makarnayı tuzlu su içinde yumuşayıncaya kadar haşlayın
  2. ardından süzgeçe alın, sudan geçirin ve süzün
  3. tereyağı içinde keş peyniri hafif kavurun
  4. kavrulmuş tereyağlı keşi, makarnanın üzerine ilave edin
  5. ve gönlünüzce servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır