yumurtalı tereyağlı taze fasulye kavurması


yumurtalı tereyağlı taze fasulye kavurması tarifi malzemesi
  1. yarım kilo taze fasulye
  2. bir kaşık tereyağ
  3. dört yumurta
  4. sarımsak, yoğurt, tuz

yapılışı
  1. fasulyeleri ayıklayın, yıkayın ve doğrayın
  2. sarımsaklı yoğurtu hazırlayın
  3. fasulyeleri buhar sepetinde ya da, tencere de
  4. yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün
  5. tereyağını eritin, köpürmeye başlayınca
  6. üzerine yumurtaları kırın, karıştırarak pişirin
  7. ardından, fasulyeleri katın ve karıştırın
  8. tuzunu ayarlayın
  9. sarımsaklı yoğurt ile servis edin.

afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır