tel şehriyeli tavuk çorbası

Tel şehriyeli tavuk çorbası tarifi ve malzemesi
  1. 1 kase haşlanmış tavuk but veya tavuk göğsü
  2. üç kaşık tel şehriye
  3. karabiber, tuz
  4. 6 su bardağı tavuk suyu 
  5. limon suyu

yapılışı
  1. tavuk etini küçük parçalara ayırın
  2. tencereye tavuk suyunu koyun ve kaynatın
  3. üzerine tel şehriye, tavuk eti, karabiber ilave edin
  4. çorbanın tuzunu ayarlayın
  5. orta ateşte şehriyeler yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin
  6. servisi sırasında limon suyu ilave edin.
afiyet bal şeker olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır